Region

Svet

Keba optužio novinare za pljačku

Autor emisije Darko Popović i izvršni producent "Paparazzo potere"  Branko Stojnić, juče su zadržani tri sata u policijskoj stanici 29. novembra radi saslušanja.

Keba optužio novinare za pljačku



Naime, njih dvojica su juče privedeni i stavljeni na poligrafsko ispitivanje zbog prikupljanja informacija imogućnosti umešanosti  u slučaj  provale i krađe u kući našeg poznatog folk pevača Dragana Kojića Kebe.

"Tačno je da smo proveli tri sata u policijskoj stanici, ali je tačno i to da niko iz ekipe nema nikakve veze sa ovim događajem, što je, naravno, jasno i Kebi, koji nas je doveo u ovakvu situaciju kada nas je stavio među osumnjičene. Reč je o pokušaju medijskog i drugih vrsta šikaniranja i blaćenju firme „Keš rejting“ i emisije „Paparazzo potera“, koja jedna od pet najgledanijih emisija ove sezone sa prosekom od 2,5 miliona gledalaca po epizodi".

Darko navodi da je i pripadnicima policije bilo jasno da ekipa "potere" nikako nije mogla da bude dovedena vezu sa pljačkom Kebine kuće, jer emisija koja je snimljena nikada nije prikazana na televiziji.

"Pored svega, ipak smo podvrgnuti neprijatnoj situaciji kada smo morali da pravdamo svoje kretanje i na kraju da to potvrdimo na detektoru laži. Imam utisak da je sve ovo inscenirano iz razloga što nisam primetio da se Dragan Kojić Keba u poslednje vreme intenzivnije pojavljivao u medijima, te da je na ovaj način želeo da privuče pažnju na sebe" - zaključio je Popović.

Takođe je najavio da advokatska kancelarija "Anđelković", radi intenzivno na zaštiti imena i rejtinga koje je emisija postigla.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>