Region

Svet

Lepa Lukić: Za apstinenciju se ne dobija nacionalna penzija

Gostujući u emisiji Jelene Bačić-Alimpić "Dobro veče Srbijo", Jelena Tinska prozvala je Lepu Lukić zbog penzije koju je dobila i smatra da nacionalna penzija treba da pripadne njoj, a ne legendarnoj pevačici.

Lepa Lukić: Za apstinenciju se ne dobija nacionalna penzija



Jelena Tinska: 12 godina živim bez seksa!
“Još nisu odlučili da daju nacionalnu penziju ženama koje 12 godina nisu imale seks! Šta je ona radila da je dobije, osim što je pisala memoare?! Što se tiče njene opaske da sam penziju dobila zbog učešća na "Farmi", podsetiću je da ja nisam učestvovala u tom rijalitiju, nego u "Dvoru", ali to svakako nema veze s mojom pevačkom karijerom, koja traje već pola veka i zbog koje sam i nagrađena”, izjavila je za Alo! Lepa, očigledno aludirajući na izjavu Tinske da nije imala seks već 12 godina.

Podsećanja radi, Tinska je rekla da je nepravda što Lukićeva dobija penziju zbog “Farme”, a ona ne, i tom prilikom pogrešno je akcentovala njeno ime Lepava, verovatno u želji da pokaže da je Lepa poreklom sa sela. Pevačica pak u tome ne vidi otežavajuću okolnost za sebe, a i zašto bi? Ona, naime, kaže: “Ja sam poreklom sa sela i toga se ne stidim. Nikad to nisam krila”, zaključila je Lepa Lukić.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>