Region

Svet

Toni Cetinski otkrio zašto ne živi sa ženom

Toni Cetinski u intervjuu za hrvatske medije otkrio je kako se osećao dok mu je majka Vinka bila u istražnom zatvoru, zašto živi odvojeno od supruge Ivane kao i o novom albumu koji će se pojaviti u maju.

Toni Cetinski otkrio zašto ne živi sa ženom



Singlom "Opet si pobedila" TonCetinski najavljuje svoj novi album. Stihovi pesme kažu: "Ali ne mogu otići od tebe tek tako jer mi ne da ćud, da odem, da odeš, da postaneš bivša, a ja da postanem bivši i lud...", ali Toni kaže da on u takvim situacijama ipak odlazi.

Na pitanje zašto su se on i Ivana odlučili na razdvojeni život, iako ne nameravaju da se razvedu, Tonije odgovorio: "Želeli smo da damo jedno drugom malo prostora,  da bolje sagledamo situaciju u kojoj smo se našli. Velike odluke ne trebaju da se donose preko noći ako je moguće".

Iako se to dogodilo krajem prošle godine, Toni ni danas ne odgovara na pitanje da li sam ili je u braku.

2011. godina je za pevača bila puna uspona, ali i stvari koje bi najradije preskočio. Iako Toni nije upućen u fazu istrage protiv članova njegove porodice, kaže da samo želi da se to što pre završi i da veruje u nevinost svojih roditelja.

Dodao je i da je veliki emotivac i da je teško shvatiti zašto mediji imaju toliku potrebu nekoga da osude, a da sudski proces nije ni počeo: "To nije ni pravno, ni etički korektno", rekao je Toni u intervjuu za prilog Jutarnjeg lista, Studio.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>