Region

Svet

Fotos opet ostavio Romanu

Iako su se pre godinu dana ponovo pomirili i sve je ličilo na idealnu bajku, Romana Panić je ponovo sama. Kako izvor navodi Fotos je pevacicu ostavio zato što mu je zatražila vecu količinu novca za projekat koji je osmislila i tako umesto novca dobila je raskid veze.

Fotos opet ostavio Romanu



"Otkad su se pre godinu dana pomirili, sve je išlo kako treba i naravno Fotos je finansirao sve što je ona poželela, ali više je i njemu dojadilo. Tačnije, Romana je osmislila projekat u koji je on trebalo da uloži novac i kada mu je saopštila to, poludeo je i nastala je svađa. Rekao joj je da krene sama da zarađuje i zakaže neke nastupe, pa će imati novca za sve što je zamislila, na šta je Panićeva bila povređena, ali joj ovoga puta ništa nije pomoglo" priča izvor blizak Romani i nastavlja:

"Kada ju je Fotos ostavio, Romana je bila primorana da zakaže tezge po lokalima u Beogradu, te je odnedavno redovno počela da peva i na jednom splavu. Panićeva je u depresiji jer je sa njim planirala brak i decu i samo je čekala trenutak kada će da je zaprosi"-završava izvor..

 

Romana nije želela da da komentar na celu ovu pricu, kratko je samo izjavila: "Nemam komentar"!  

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>