Region

Svet

Goco, jel si spremna za pljuvanje?!

Iako je pre dve nedelje u emisiji kod Ivana Ivanovića pred širokom auditorijumom izjavila da je svako pljune ko je vidi na naslovnoj strani sa dečkom, Goca Tržan pre nekoliko dana slikala se za naslovnu stranu časopisa "Story" sa 14 godina mlađim Radomirom Prodanovićem.

Goco, jel si spremna za pljuvanje?!



"Lupila sam rampu na privatni život. Sama sam kriva. Slikala sam se sa bivšim mužem i detetom za naslovnice i verovala sam da je taj brak zauvek. Ako me bilo ko od gledalaca i vas prisutnih ikad više vidi na naslovnoj sa dečkom ili budućim mužem, neka mi priđe i pljune jednu šlajmaricu pravo u lice!" - rekla je Goca Tržan u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

A onda, samo dve sedmice kasnije, ona sa četrnaest godina mlađim Radomirom Novakovićem krasi naslovnicu sutrašnjeg broja magazina Story, sve uz naslov "Srećna sam u ljubavi!“

"Goca se nije slikala za naslovnu stranu magazina Stori. To nisu oficijalne fotografije, već paparaco. Kad je rekla da se više neće slikati za naslovne strane, mislila je na editorijale s dečkom, porodicom, a ne na fotografije kad je paparaco uslika bez njenog znanja" - branio je Ninoslav Tržanku.

Da li je reč o paparaco fotografiji sami procenite, ipak časopis najavljuje ekskluzivne slike i intervju sa pevačicom o njenoj ljubavi i osudama sa 14 godina mlađim Rašom.

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus


>