Region

Svet

Ivana Banfić skida silikone?

Hrvatska pop pevačica Ivana Banfić jedna je od retkih estradnih zvezda koje otvoreno pričaju o stavljanju silikona. Sedamnaest godina kasnije, popularna pevačica otkrila je i razloge zbog kojih ih želi da ih ukloni.

Ivana Banfić skida silikone?



U intervjuu za jedan hrvatski časopis Ivana se prisetila 1995. godine, kada je za samo godinu dana smršala 12 kilograma i iz tog razloga želela da promeni svoj izgled.

Kako i sama otkriva, već dugo je razmišljala o vadjenju silikona. Iako zbog istih nije imala nikakvih ozbiljnijih problema, svoju odluku odlučila je da sprovede u delo već na proleće.
 
"Još u trudnoći, dakle pre tri godine, počela je da mi smeta prisutnost stranog tela u mom telu. Shvatila sam da je ugradnja implanta bila mladenačka greška i još tada sam donela odluku da ih nakon porođaja izvadim. Međutim, tada sam dojila i nisam mogla na operaciju, a potom je taj pritisak 'stranog tela' počeo da popušta. Sada imam više vremena, moj sin će uskoro napuniti tri godine, pa sam krenula na konsultacije kod nekoliko iskusnih lekara. Odlučila sam da na proleće ponovno odem pod nož i rešim se silikona", otkrila je Ivana uz napomenu da je teši činjenica da njeni implanti nisu opasni po zdravlje.

Iako pevačici nije baš svejedno što će opet leći na operacioni sto, ostaje pri svojoj odluci i otkriva da nakon skidanja silikona nista na sebi više neće menjati.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>