Region

Svet

Karleuša: Zavalila sam šamar estradi

Jelena Karleuša je u subotu održala koncert u Beogradskoj Areni koji je propraćen fenomenalnim audio-video efektima i jako skupom scenografijom, na šta je pevačica veoma ponosna.

Karleuša: Zavalila sam šamar estradi



"Mislim da slike govore više od 1.000 reči! Obećala sam nevidjeni spektakl, zar ne? Srce mi je puno! Ostvarila sam svoj san da Beogradu pružim koncert koji će se pamtiti. Najbitnije mi je da je javnost shvatila da se nisam šalila kad sam najavljivala sve ovo. Od 15. maja u domaćem šou biznisu definitivno više ništa nije isto."



- Šta poručujes koleginicama koje su tipovale da „Arena“ neće biti puna?

"Molim vas, ja se bavim svojom karijerom, a drugi neka se bave mojim likom i delom, kao i do sada. Nemam ja šta sad da poručujem bilo kome. Slike sa koncerta su više nego jasna i glasna poruka!"

- Zašto ti je pozlilo posle koncerta?

"Kada je neko profesionalac kao ja, ne prepušta ništa slučaju, daje 200 odsto od sebe i ne štedi se. Mukotrpno sam mesecima spremala ovaj koncert, sa 25 igrača sam po pet, šest sati dnevno igrala, nisam spavala, slabo sam jela i bila sam pod ogromnim stresom. Valjda sam zaslužila da nakratko posle koncerta pokažem da sam od krvi i mesa?! "

- Jedina zamerka je ta da si pesme izvodila na plejbek?

"Ceo koncert je bio izveden uživo. Mogu samo da se izvinim svima onima što traže neku manu... Nisam kriva što tako dobro pevam i igram... Hahaha!

Samo dan pred koncert, bosanski pevač Mirza Hamzić se oglasio u medijima i pokušao da spreči emitovanje multimedije sa svojim likom...

"Stvarno me takve stvari ne interesuju. To su sve budalaštine."

- Da li misliš da je Hamzić ispao nezahvalan što te napada u medijima?

"Mislim da je svojim postupcima sam sebe okarakterisao. Nemam ja šta tu da dodam. Sve je jasno."

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>