Region

Svet

Na domaćoj estradi nema krize

Pevači ušli u novu godinu bogatiji za po nekoliko desetina hiljada evra. Lepa Brena u Petrovcu zaradila 70.000 evra, a Haris Džinović i Dino Merlin po 60.000 evra.

Na domaćoj estradi nema krize


Mada su nam političari umesto čestitke pred ulazak u 2012. najavili još jedan talas ekonomske krize, sva je prilika da on neće zahvatiti pripadnike estradne scene. Zahvaljujući novogodišnjim tezgama, pevači su ušli u novo leto bogatiji za nekoliko desetina hiljada evra.

Najveći honorar za novogodišnji nastup ostvarila je folk kraljica Lepa Brena. Pevačica je po ustaljenoj praksi uzela 50.000 za nastup u petrovačkom hotelu “Palas”, dok je za reprizu Nove godine zaradila 20.000 evra. Haris Džinović pevao je 31. decembra i 1. januara u luksuznom hotelu “Splendid” u Bečićima za 60.000 evra, koliko je inkasirao i Dino Merlin. Kiki Lesendrić je sa svojim “Pilotima” za svirku na trgu u Zaječaru dobio 25.000, dok su njegove kolege iz grupe “Van Gog” za jednočasovni nastup ispred skupštine u Beogradu dobili oko 20.000 evra.

Nekadašnji kralj splavova Aca Lukas dobio je 50.000 evra za doček u “Beogradskoj areni”, uprkos činjenici da je bila poluprazna. Pop zvezda Željko Joksimović, koji je za doček pevao na gradskom trgu u Novom pazaru, dobio je 16.000 evra, dok je voditelj Ivan Ivanović prihvatio da beslatno vodi program. Joksimović je nešto veću sumu dobio za reprizu Nove godine, koju je pevao na crnogorskom primorju. Njegova koleginica Goca Tržan za 20.000 evra pevala je u Gradiški. U glavnom gradu Srbije za po 10.000 evra pevali su folkeri Dejan Matić u klubu “H2O” i Slavica Ćukteraš u restoranu “Jezero”.

Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>