Region

Svet

Ana Kokić: Sa Nikolom ću provesti ceo život!

Ana Kokić Rađen će, kao i mnoge njene kolege, Novu godinu dočekati s mikrofonom u rukama! Pevaće u Cirihu, ali biće u društvu supruga Nikole, slavnog vaterpoliste.

Ana Kokić: Sa Nikolom ću provesti ceo život!



U novogodišnjem intervjuu priča o sebi, braku, očekivanjima u 2012, ali i dešavanjima po kojima će pamtiti godinu koja je za nama.

Čime ćeš Nikolu iznenaditi za Novu godinu, jesi li već spremila poklon? “Ne smem da vam kažem, jer to onda neće biti iznenađenje!”

Šta želiš sebi u 2012? “Samo da su mi deca i porodica zdravi i da možemo da funkcionišemo kako treba. Moje su želje stvarno skromne, i zbog toga se ostvaruju. Zato sam uvek srećna.”

A da dobiješ sina? “Naravno da bih posle dve ćerke volela, zašto da ne? Ipak, mislim da je rano da razmišljam o tome, jer je Nikola još u inostranstvu, ja sam ovde relativno skoro izdala album, imam puno posla, a klinke traže mnogo pažnje. Treba da porastu, pa da mogu da učestvuju u odgajanju mlađeg brata ili sestre.”

Po čemu ćeš pamtiti proteklu godinu? “Pamtiću 2011. po novom albumu, po tome što sam vaterpolistima Partizana prorekla da će osvojiti fajnal for, ali i po tračevima o našem navodnom razvodu i krizi u braku.
U početku mi je sve to bilo smešno i delovalo mi bezazleno, ali ubrzo je počelo da mi smeta, jer sam shvatila da ljudi to prepričavaju. Svi su bili uznemireni, zivkali su nas non-stop… To me je jedino opterećivalo, ali bespotrebno.”

Veruješ li da ćeš s Nikolom provesti ceo život? “Naravno da verujem u to! Zato sam se i udala za njega. On je za mene taj jedan jedini. Još nisam upoznala ni srela muškarca koji bi mogao da ga zameni.”

Koliko si svesna svog fizičkog izgleda i seksepila? “Uvek mislim da može bolje i da treba još da radim na sebi, ali naravno da mi prija kada pohvali kako izgledam. Mislim da tu veću ulogu igra harizma i pozitivna energija, a da li žena ima savršenu liniju ili koji kilogram viška ili manjka, nije toliko važno.”

Koji je tvoj glavni adut? “To što sam uvek pozitivna, volim da se smejem, da pričam viceve. Jednostavno, volim da zračim pozitivnom energijom! Verovatno to privlači ljude.”
Je l’ ti Nikola i dalje priča da moraš da smršaš? “Nije on to meni govorio zato što mu se nije sviđalo kako sam izgledala. Imala sam veliku želju da skinem višak kilograma, ali nikako nisam mogla da se nakanim, i onda mi je on stalno govorio: ‘Ajde, možeš ti to!’”

Koliko je seks važan za dobar brak? “Sve je važno za dobar brak, a najviše zdrava komunikacija. Da se svaki dan priča, da se zajedno prave planovi, da se sve zajedno radi… Sve mora udvoje! I mnogo razumevanja i podrške.”

Jesi li razmišljala o estetskoj hirurgiji? “Kad sam imala nekoliko kilograma viška, razmišljala sam o tome, ali onda sam shvatila da niko nije savršen, naučila sam da se nosim s tim, i sada stvarno ništa ne bih menjala.”

Da li bi dozvolila da se tvoj razvod nedeljama provlači po novinama? “Nikad to ne bih radila! Ali, ako jedan hoće da ćuti, a drugi hoće da priča, onda ni onaj prvi ne može da ostane hladan. Verovatno ima potrebu da se odbrani. Ipak, ne volim iznošenje prljavog veša.”

Zašto ne sumnjaš u Nikolinu vernost? “Svaki dan razgovaramo bukvalno o svemu. Imamo svoje rituale, ustanemo da zajedno popijemo kafu, da se ispričamo, ili da uveče pred spavanje ispričamo jedno drugom šta nam se dešavalo ukoliko taj dan nismo proveli zajedno. Verujem mu i zato što se uvek javi na telefon kad ga pozovem! Nikad se nije desilo da ga nema sat vremena, pa da onda zove.”



Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>