Zanimljivosti

Film

Vesti

savr 353 eni mu 353 karac najnovije vesti - strana 14

Rijanu ni jedan muškarac ne može više da osvoji

Rijanu ni jedan muškarac ne može više da osvoji

Rijanin prvi dečko otkrio je američkim medijima da u ovom trenutku nijedan muškarac nema šanse kod pevačice, jer joj je karijera na prvom mestu. Negus Sili (27) bio je u vezi sa Rijanom kada je ona imala samo petnaest godina. Tinejdžerska romansa nije dugo trajala. Zvezda je ubrzo otišla sa Barbadosa u Ameriku, ali njih dvoje su do danas ostali dobri prijatelji. Sili je otkrio da je Rijana trenutno maksimalno skoncentrisana na karijeru i da nema vremena za ozbiljnu vezu.

Pročitaj više

Dejvid Duhovni: Muškarac koji obožava žene

Dejvid Duhovni: Muškarac koji obožava žene

Samo nekoliko sati posle objave da se Dejvid Duhovni i Tea Leoni rastaju, tabloidi su počeli da nagađaju koji je razlog razvodu braka. Za većinu holivudskih kritičara, tu nema velike dileme. Dejvid Duhovni nikad nije krio da poput lika Hanka Modija kog glumi u seriji "Kalifornikacija", jednostavno ne može odoleti lepim ženama. "On je muškarac koji obožava žene. Uvek će primetiti privlačnu lepoticu koja prođe pored njega", izjavio je izvor blizak paru za US Magazine.

Pročitaj više

Najbolja prosidba ikada (Video)

Najbolja prosidba ikada (Video)

Iako smo pomislili da su sve ideje za prosidbu istrošene, ovaj momak nas je ubedio u suprotno. Ženama je vratio nadu da još uvek postoje muškarci koji su spremni na sve kako bi osvojili osobu koju vole. Međutim, mislimo da posle ovakve prosidbe, nijedna više neće biti tako dobra, a pogledajte i zašto!?

Pročitaj više

>