Lifestyle

Muzika

Vesti

centar sava najnovije vesti - strana 14

Legende 7. aprila u Sava centru

Legende 7. aprila u Sava centru

Zbog velikog interesovanja publike, "Legende" će 7. aprila održati jubilarni 50. koncert u beogradskom Sava centru, gde su ove godine već nastupili 4. i 14. februara. Popularna grupa ove godine obeležava 25 godina rada, a ova značajna brojka u njihovoj karijeri poklopiće se i sa jubilarnim koncertom u dvorani gde su prvi put nastupili pre 17 godina.

Pročitaj više

Haris Džinović i 26. decembra u Sava Centru

Haris Džinović i 26. decembra u Sava Centru

Posle fantastičnog nastupa sa španskom divom Monserat Kabalje, Haris Džinović će 25 I 26. decembra održati solističke koncerte u Sava Centru. Baš na velikoj sceni poznate koncertne dvorane na Balkanu, Haris je pre dve decenije započeo svoju solističku karijeru. Stidljivo najavljivan koncert pretvorio se u trijumf vrhunskog izvođača i umetnika. To je bio i početak velike karijere u kojoj su usledili koncerti širom bivše Jugoslavije i sveta, ali i nezaboravni hitovi koji su obavezni deo repertoara gde god da se uživa uz muziku.

Pročitaj više

Fokus uvodi i tržni centar

Fokus uvodi i tržni centar

Tek što je „Fokus” ovog proleća ugledao svetlost dana na globalnoj mreži, odmah su ga prozvali srpskim „Fejsbukom”. Međutim, ova domaća društvena mreža, nastala iz entuzijazma trojice prijatelja, ekonomiste, inženjera informatike i kuvara, pored zabave u virtuelnom okruženju, nudi i korisne alatke od konferencijskih video i audio poziva, zajedničkog uređenja dokumenata u realnom vremenu do odlaska u virtuelni tržni centar.

Pročitaj više

Novi Fosili oduševili Sava Centar

Novi Fosili oduševili Sava Centar

Sinoć su u Sava centru Novi fosili svoju publiku podsetili na "dobra, stara vremena", kako to i jedna od njihovih pesama govori. U punoj dvorani, sa 12 dana zakašnjenja u odnosu na prvobitno zakazan koncert (koji je pomeren zbog bolesti Vladimira Kočiša Zeca, jednog od članova benda),

Pročitaj više

>