Region

Svet

Novi Fosili oduševili Sava Centar

Sinoć su u Sava centru Novi fosili svoju publiku podsetili na "dobra, stara vremena", kako to i jedna od njihovih pesama govori. U punoj dvorani, sa 12 dana zakašnjenja u odnosu na prvobitno zakazan koncert (koji je pomeren zbog bolesti Vladimira Kočiša Zeca, jednog od članova benda),

Novi Fosili oduševili Sava Centar



Fosili su koncert započeli pesmom "Košulja plava", a sam njihov izlazak propraćen je gromoglasnim aplauzom. Sanja Doležal bila je veoma raspoložena i razigrana, a publici se obratila nakon prve pesme, rečima: "Od srca vam hvala što ste došli ovde. Šta da vam kažem osim dobro veče Beograde. Koliko vidim, ovde je uglavnom moja generacija i baš mi je drago zbog toga. Nadam se da ćete uživati večeras!", pa sa svima u sali zapevala "šuti, samo šuti moj dečače plavi".

Pevačica je sve vreme komunicirala sa publikom, obraćala im se posle svake pesme, igrala po bini... Ređale su se pesme "Da te ne volim", "Nebeske kočije", "Samo mi se javi", "Deca ljubavi", "Sedam dugih godina"... Sanja je otkrila i recept za dug i srećan brak: "Recept za brak: moj muž i ja smo se dogovorili da ćemo se jednom nedeljno najbolje obući, otići u fini restoran, romantika, naručiti fino jelo i neko dobro vino, da ugođaj bude potpun. On izlazi utorkom, a ja četvrtkom. Uz njega dobijete još i noževe! I tako mi trajemo već skoro dvadeset godina... Šalu na stranu, treba da budemo ozbiljni, al ipak je to teško kad nosite push up i push down."

Nakon svega, Novi fosili izveli su i dve nove pesme, "Lagano, lagano" i "Ti si čudo", koju su posvetili prijatelju koji je sedeo u prvom redu na koncertu.
Gošća im je bila devojka iz Šibenika, po imenu Silvija Papak, koju je Sanjin suprug zapazio na ulici dok je svirala bubnjeve, te su je Fosili pozvali da im gostuje na koncertima.

Od poznatih viđeni su samo Suzana Mančić, Bilja Krstić i gradonačelnik Beograda, Dragan Đilas, koji je na koncert došao sa suprugom.

Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>