Region

Svet

Sanja Doležal odlučuje o sudbini Novih Fosila

Pevačica legendarne grupe "Novi fosili", Sanja Doležal odlučuje o sudbini te grupe. Članovi benda još uvek čekaju da ona prelomi.

Sanja Doležal odlučuje o sudbini Novih FosilaRajko Dumić je ipak rekao da će se "Novi fosili" vratiti na turneju krajem juna koncertom u Sloveniji.

- Sanja je hrabra i čvrsta. Iako je prepuna tuge, boli i suza zbog preranog odlaska našeg dragog Neneka, ona pronalazi snagu u sebi i reči utehe za Zeca, Marinka i mene –rekao je Rajko.

Zbog iznenadnog i preranog odlaska njihovog dobrog prijatelja Nenada Šarića Brade bend je prošlog meseca otkazao dogovorene koncerte.

- Ko bi tada uopšte pomišljao na novac? Umesto toga trudili smo se da Sanji, njenom i Bradinom sinu Luki i kćerki Lei maksimalno budemo pri ruci. Bradin odlazak sve nas je zatekao, trebalo je vremena da se saberemo i odlučimo kako ćemo i hoćemo li uopšte nastaviti dalje. Odluku o tome prepustili smo Sanji, a mi smo se dogovorili da ćemo poštovati sve što ona odluči - rekao je Vladimir Kočić – Zec za Jutarnji list..

Sanja se poslednjih nedelja posvetila deci, a nedavno je Rajku, Zecu i Marinku Kolnagu rekla kako će smoći snage za povratak, a ako bude sve po planu, krajem juna će nastupiti na koncertu u Sloveniji.

Autor: S.P.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>