Region

Svet

Šaban Šaulić oborio rekord u Sava Centru

Nekrunisani kralj narodne muzike Šaban Šaulić, posle 40 godina uspešne muzičke karijere, nastupio sinoć u prepunom Sava centru

Šaban Šaulić oborio rekord u Sava Centru



Numerom "S namerom dođoh u veliki grad“ nekrunisani kralj narodne muzike Šaban Šaulić počeo je svoj sinoćni koncert u prepunom Sava centru, pred oko 5.000 ljudi. Ovu i sve ostale pesme publika u sali pevala je u horu zajedno s pevačem i nije se znalo ko je glasniji.

"Hvala vam od srca što ste mi ulepšali veče" - rekao je pevač i nastavio sa svojim hitovima. Najveseliji u publici bili su mladi, oni koji se u vreme najvećih Šabanovih hitova nisu bili ni rodili. Mnogi su sedeli na podu.

Jednog od najvećeg pevača naše narodne muzike na bini je pratio orkestar Ace Sofronijevića, dok su specijalni gosti bili harmonikaši Mića Nikolić i Mirko Kodić i Šabanova ćerka Ilda. U njegovim hitovima uživali su i Lepa Lukić, Nada Obrić, Viki Miljković, Biljana Jeftić, Aca Ilić, Ivica Dačić, Slavica Đukić Dejanović, Milutin Mrkonjić i drugi. Ako ste sinoć propustili priliku, pevač i večeras nastupa, u isto vreme i na istom mestu.

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>