Region

Svet

Gagi zbog Anabele u dugu 25.000 evra

Gagi Djogani je otvorio dušu i priznao kolegama farmerima da je ogromnim dugovima, kao i da je za njih uglavnom kriva Anabela koju mu je uzela 60% svega što su imali.

Gagi zbog Anabele u dugu 25.000 evra



Gagi kaže: "Ona je meni uradila ono što ja nikada njoj ne bih! Uzela je 60 odsto svega što smo imali, pokupila je sve ljude koji su radili za „Fanki Dži“ i povukla ih kod sebe, a mene šutnula. Kako sam živeo od maja do juna, to samo ja znam. Nisam hteo ništa od nje, sve sam joj dao, a ja sam upao u dugove od 25.000 evra, ali vratiću ja to kako znam i umem."

Kada bih ja sve ispričao, ne bi bilo dobro. Ona se kune u Saleta Obradovića, a on uzima ogroman procenat od nje. Zaboravlja kako je došla tu gde je sada, a priča kako joj je Obradović pomogao. Možda nije trebalo ovo da pričam, ali sam morao da otvorim dušu. Krivo mi je što novine podmeću da deca podržavaju Mladena i dosta toga nije istina - dodao je Gagi koji je izgledoa kao da mu samo malo fali da ponovo zaplače, ali su mu Milena i Nemanja dali podršku.

Menadžer Saša Obradović na sve ovo kaže: "Nikada nisam sarađivao sa Gagijem i grupom „Fanki Dži“. Istina je da sam radio sa Anabelom posle njenog izlaza iz grupe, ali sada više ne sarađujem". Obradović nije hteo da komentariše Gagijeve navode da je Anabeli uzimao veliki procenat.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>