Region

Svet

Mia Borisavljević dobila batine

Preksinoćna rođendanska žurka beogradskog kluba „Mistik“ bila je dvostruko stresna za pevačicu Miju Borisavljević. Ona je gostima kluba te večeri otpevala nekoliko pesama, međutim jednom našem kik-bokseru to izgleda nije bilo dovoljno.

Mia Borisavljević dobila batine



Počeo je da maltretira pevačicu, tražeći da mu otpeva još nekoliko pesama, a kada je ona to odbila, počeo je da je vuče za ruku, psuje i vređa. Ta neprijatna situacija je potrajala, a onda je u klub uletelo pedesetak policajaca, koji su sproveli raciju.
 
Prilikom pretresa kod kik-boksera je pronađen paketić sa sumnjivom supstancom i on je priveden, dodaje izvor iz policije.
 
Ubrzo je Mia sa svojim dečkom, inače menadžerom nekoliko prestoničkih klubova, napustila lokal. Međutim, za nju se ovo horor veče ovde ne završava. Posle kraće prepirke, on je Miji opalio nekoliko šamara, a ona, umesto kući, odlazi u policijsku stanicu Savski venac i prijavljuje ga zbog fizičkog napada.
 
Posle celovečernjeg maltretiranja, pevačica je konačno mogla da odahne.

Gradom je prostrujala vest da je u „Mistiku“ batine dobila pevačica Goga Sekulić. U izjavi za Kurir ona to demantuje i tvrdi da je informacija da ju je kik-bokser prebio potpuno netačna.
 
"Juče sam doputovala iz Londona. Dušana poznajem iz grada i u korektnim sam odnosima s tim dečkom. Nije mi jasno ko plasira takve priče" - rekla je Goga.

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>