Region

Svet

Milan Mitrović: Nisam zavodnik, ali se ne branim od obožavateljki (Video)

Jedan od učesnika prošlogodišnje sezone Zvezda Granda, a sadašnji voditelj Milan Mitrović otkrio je u interviju za portal Svet Plus, šta se trenutno dešava po pitanju njegove muzičke karije, kako se snašao u ulozi voditelja, da li mu kolege zavide na uspehu, kao i kako se nosi sa titulom najvećem zavodnika na estradi.

Milan Mitrović: Nisam zavodnik, ali se ne branim od obožavateljki (Video)



Ovaj simpatični mladi pevač i voditelj rekao nam je da pored voditeljskog posla u Zvezdama Granda uporedo radi i na novoj pesmi, koja će prema njegovim rečima biti autobiografska.

"Pa vidi ovako... Moram da se pohvalim da punom parom radimo na novoj pesmi koja se meni mnooooogo sviđa, a mislim da će se i publici svideti!! :) Pesma je skoro autobiografska! :) Mislim da će se bukvalno svi pronaći u pesmi i zbog toga sam posebno srećan.... :) Još malo..... " - rekao je Milan i dodao da je njegova pesma "Amnezija jako tražena i da je prezadovoljan kako je publika prihvatila:

"Što se tiče Amnezije, prezadovoljan sam... Zaista je traže na nastupima.... I ona je veoma "autobiografska"... :)".

Iako je postao voditelja Zvezda Granda, Milan za sebe kaže da je prvenstveno pevač, ali i da uživa u voditeljskom poslu:

"Pre svega sam ja ipak pevač i muzičar!! Muzika je moja najveća ljubav i zadovoljstvo, a što se tiče voditeljstva, moram reći da mi i to prija i u tome takodje uživam..... Kažu da mi dobro ide i zadovljni su mojim radom u toj struci!! :) Sa Anom se slažem bukvalno kao sa starijom sestrom, naš odnos je bratski i zato sve to tako dobro izgleda!!"

Ipak nije želeo da nam otkrije ko je njegov favorit u ovogodišnjoj sezoni Zvezda Granda: "Momci i devojke su super!! Pevaju fenomenalno, izgledaju odlično, ali pre svega, mnogo su svi generalno dobre osobe, što je po meni, u ovom poslu jedna od najbitnijih osobina... Imam neke svoje favorite, ali takmičenje tek hvata zalet, ima još puno toga zanimljivog da se izdešava, uživaćemo svi u nastavku takmičenja, to odgovorno tvrdim!! Recimo da imam više favorita i da ih u ovom momentu ne bih izdvajao...." - kaže Milan vrlo diplomatski i dodaje da ne veruje da mu kolege zavide na uspehu koji je postigao:

"Ma neeee... Bar ja tako mislim.... Mislim da zaista nemaju razloga za to.... Dobijam mnogo lepih reči od kolega što se tiče toga, ne vidim zaista na čemu bi mi pozavideli....".

Iako važi za jednog od glavnih zavodnika na estradi, Milan sebe ipak ne smatra tako, ali kaže da mu takvi komplimenti prijaju, kao i da se od obožavateljki ne brani:

"Baš bih voleo da znam zašto mene smatraju za "zavodnika".... Moram da priznam da ja volim da upoznajem razne ljude, mnogo volim da se družim... Držim do sebe i do svog izgleda, ali ništa preterano, mislim da bi svi trebali da vode računa o tome... Onda bi bilo mozda više "zavodnika".... :) Ali u svakom slučaju, shvatiću to kao kompliment, hvala!! :) Što se tiče obožavateljki, lepo je znati da ih ima puno... "Braniti se" je možda pomalo teška reč, ali s` obzirom da si me to pitala onako kroz šalu i ja ću se našaliti pa ću ti reći da se ne branim!! :))))) Ali isto tako moram priznati da jesam emotivno ispunjen.... ;) Lepo mi je i uživam u tome.... ;)".

Na medijske natpise ne reaguje, jer kaže da ga nije lako iznervirati, ali novinare  upozorava da to ni ne pokušavaju: "Ne reagujem!!! :))) Ja mogu da razumem da svako treba da radi svoj posao, ali ne valja preterivati... To je mana... Uglavnom me svaki nasmeje.... :) Nije mene uopšte lako iznervirati, ali nemojte pokušavati, recimo da je to moja poruka.... Ne bih voleo da ovo neko shvati kao pretnju jer zaista nije.... !! :)".

Milan kaže da mu je najveći hobi spavanje: "Hobi mi je spavanje... :) Kad imam vremena, ja se onda trudim da spavam i pomalo odmaram.... ;)".

Iako ima više pevača sa kojima bi želeo da snimi duet, najviše bi voleo da to budu Aca Lukas ili Ceca: "Naravno da postoji, ima ih više.....Recimo da su to Aca Lukas, pa i Ceca, zašto da ne.... :) Baš sam skroman, jel` da?! :) :)".

Što se tiče nastupa, Milan kaže da ga ima svuda: "Pa ima mene uglavnom svuda, zaista... Gostovanja objavljujem putem FB-a, ali desi se da oni veoma često i pre mene samog znaju gde pevam zbog plakatiranja, dok ja za svirke saznajem od tima menadžera.... :)" - kaže Milan i dodaje da će za Novu godinu nastupiti u društvu svojih kolega u klubu-restoranu na Ledinama:

"Za Novu godinu ću pevati u Ledinama, u CLUB-RESTORANU "HOLLYWOOD" zajedno sa mojim dragim kolegama Petrom Mitićem, Dragim Domićem, Jelenama Gerbec i Vučković i Mirjanom Mirković!! :))) Ovom prilikom sve pozivam da dođu jer zaista OBEĆAVAMO nezaboravan provod! To nije fraza, već će stvarno biti fenomenalno s` obzirom na ekipu!! :)".

Sebi će u 2012.poželeti : "Sebi ću poželeti zdravlje, sve ostalo može da se zaradi ili kupi... I eto, nek` mi ta nova 2012 bude duplo bolja, nego ova.... :) I da, umalo da zaboravim, da ne bude smak sveta, pošto su neki tako prognozirali..... Valjda će mi se želje ispuniti, šta ti misliš.... ?!?!? :))".

Mi se iskreno nadamo da do smaka sveta neće doći, a Milanu Mitroviću u Novoj godini, pored zdravlja i svega onoga uobičajenog, želimo još puno dobrih hitova.



J.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>