Region

Svet

Ja imam talenat: I Srbija ima svoju Adel (Video)

Mariju Serdar (10) roditelji su tajno prijavili za šou "Ja imam talenat", a Tasovcu, Miliju i Mini priznala je da "26 učenika u njenoj školi misli da falšira". A odabrala je zahtevnu pesmu, "Someone like you" od Adel. Kako su se samo prevarili!

Ja imam talenat: I Srbija ima svoju Adel (Video)



Marija je oduševila žiri, Mili joj je rekao da niko nije razumeo Adel kao ona i da je savršena, Mina joj se poklonila "pred darom", a Tasovac rekao da bi samo Hor bečkih dečaka mogao da je "prozove" za pevanje. Sa tri "da" ona je prošla u dalje takmičenje.
Violinistkinja Jelena Urošević predstavila je house melodiju koju je sama iskomponovala i prošla dalje, kao i brat i sestra Urmin i Urmina, žonglersko-klavirski performans, za razliku od denserke i frulaša Marine i Bojana. Gitaristi Kemal i Vladislav takođe su dobili tri pozitivne ocene od žirija.

Nemanja Erić pevao je i svirao obradu "Voz" Dejana Cukića, i sa tri "da" prošao u dalje krugove. Gledao je žiri i imitatore, crtače grafita, striptiz, fakira iz Tunisa, ali samo ih je fakir dovoljno impresionirao da prođu dalje. Bilo je i suza kod odbijenih, pa je Mili morao da reaguje, dođe u bekstejdž i uteši i izljubi jednu od pevačica.

Četvrtu epizodu zaokružila je Jovana Đavokić pesmom Aleksandre Kovač, koja je uprkos glasu koji su svi pohvalili ipak otišla bez mesta u daljim emisijama.
Pobednika najvećeg takmičarskog šoua očekuje nagrada od 100.000 evra.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>