Region

Svet

Dok je Romana pevala, lopovi krali džipove njenih prijatelja

Dok se na jednom mestu slavi, na drugom se krade! Dok je Romana pevala, samo nekoliko metara dalje ukradena su dva džipa njenih prijatelja. I to baš isti model džipa koji i sama pevačica vozi.

Dok je Romana pevala, lopovi krali džipove njenih prijatelja



"U toku mog nastupa mojim prijateljima su nestala dva BMW-a X5, kakav i ja vozim! Ja sam za to saznala tek kada sam krenula da proslavim sa društvom. Prvo smo mislili da je pauk odneo automobile, ali kada smo proverili da se ni u jednoj garaži ne nalaze, slučaj smo prijavili policiji. Ovo je atak na mene, neko namerno radi sve da bi mi zagorčao život! U šoku sam i osećam se jako neprijatno zbog svega šta se desilo i ljudi kojima je naneta šteta", rekla je Romana za Press.

Ovo je već "prejak slučaj" da bi bio puka koincidencija. Naime, pre mesec dana nepoznato lice je odšrafilo tri šrafa na točku pevačicinog BMW-a, preostala dva olabavilo, a nesreću je izbegla zahvaljujući vozačima koji su joj ablendovali i mahali, nakon čega je zaustavila auto i shvatila o čemu se radi. Na osnovu ovih podataka zaključuje se da su lopovi ciljali Romanin auto, ali su oštetili njene prijatelje. Istraga će pokazati kome to zgodna Banjalučanka toliko smeta.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>