Region

Svet

Slobodan Vasić i Sandra Obradović u vezi!

Sandra i Sloba vasić su se upoznali krajem januara na jednoj žurci, od kada se njihov odnos intezivirao i na kraju prerastao u romansu, a već su viđeni kako razmenjuju nežnosti.

Slobodan Vasić i Sandra Obradović u vezi!



”Sandra i Sloba su se upoznali na njenoj žurci preko zajedničkih prijatelja koji su doveli mladog grandovca i već tada su se osetile prve simpatije”, kaže sagovornik “Pressa” blizak atraktivnom paru.

"Razmenili su brojeve telefona i već sutradan su se čuli i tako započeli prijateljstvo koje je pre mesec dana preraslo u vezu. Oni zasad to skrivaju od javnosti, jer nisu od onih javnih ličnosti koje žele da svoju intimu dele sa svima. Međutim, tokom prvomajskih praznika njihova veza je otkrivena, jer su viđeni kako razmenjuju nežnosti prvo na Zlatiboru, a potom i na Kopaoniku. Veoma su srećni i zaljubljeni. Sve slobodno vreme provode zajedno”.

Sandra ne želi da otkriva detalje njihove veze, ali njen osmeh mnogo toga govori: "Istina je da smo Sloba i ja bili na Zlatiboru i Kopaoniku, ali ne želim da u medijima komentarišem naš odnos. Dovoljno je što ću reci da sam u ovom trenutku jako ispunjena i srećna."

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>