Region

Svet

Željko Joksimović: Ko prođe u Sarajevu, prošao je na Balkanu

Željko Joksimović održao je konferenciju za štampu u sarajevskom hotelu "Radon Plaza", i tom prilikom zvanično najavio svoj koncert na stadionu Koševo, koji će se održati 12.juna. Po njegovom mišljenju 2010. godina je prava godina za spektakl.

Željko Joksimović: Ko prođe u Sarajevu, prošao je na Balkanu



"Verujem da će posle Koševa, koncert u 'Zetri' 2006. godine sigurno pasti na mesto broj dva mojih najboljih i najdražih koncerata. Koševo će biti najveći koncert u mojoj dosadašnjoj karijeri i, nadam se, kruna", izmedju ostalog je rekao Joksimović, i pri tom naglasio da tamošnja publika veoma dobro prepoznaje kvalitet jer BiH ima veliki broj vrhunskih muzičara.

"Ko prođe u Sarajevu, prošao je na Balkanu", poručuje Željko, ne sumnjajući u svoj uspeh. Ipak se nada da neće pasti kiša, jer bi to moglo da utiče na lep ugodjaj. "Znam i da vremena baš nisu laka, ali učinićemo sve da koncert bude prihvatljiv svima" rekao je Joksimović, a na pitanja ko će mu biti gosti na koncertu, ostao je tajnovit, i diplomatski odgovorio: "Publika će biti moji najdraži gosti".

Joksimovićev producent Bane Obradović izjavio je da je kompletan tim spreman za ovaj veliki poduhvat, i da publika može da očekuje spektakl svetskih razmera, kako muzički, tako i po pitanju tehnike, efekata i svega što prati ovakav dogadjaj. Koncert će trajati puna tri sata, a bend koji će svirati na bini uz Joksimovića brojaće čak 15 ljudi.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>