Region

Svet

Prvi glas Srbije: Biografije finalista - Davor Jovanović i Ana Perišić (Video)

Davor Jovanović rodjen je 27.avgusta 1988.godine u Kladovu. Svirao je kao osnovac harmoniku u nižoj muzičkoj školi, ali je ubrzo prešao na gitaru i šarmirao komšinice u parku ispred zgrade.

Prvi glas Srbije: Biografije finalista - Davor Jovanović i Ana Perišić (Video)



Sa 14 godina prestaje da trenira folklor i potpuno se posvećuje pevanju. Pevao je u Kladovu 4 godine, svirao je bas i gitaru za potrebe benda koji je pratio folklorni ansambl. Nakon srednje elektrotehničke škole iz Kladova dolazi u Beograd gde nastavlja školovanje na Visokoj Elektrotehničkoj školi, smer Audio i video tehnologije.
Od diplome muzičkog producenta deli ga samo diplomski rad.



Tečno govori engleski, voli kvalitetne narodnjake, a kič izbegava čak i na svirkama, nikada nije ostao dužan u kafani, ostavlja bakšiš i taksistima, voli ručne satove i ne drži se toga da lepi ljudi ne nose satove, sarme jede i kad nije na slavi, čvarke gotivi isključivo duvan, nazdravlja sa rakijom i zna celu Oče naš, planira da se krsti sledeće godine, voli Dunav, svakodnevno sluša crooze.fm i ne gleda tv.



Ana Perišić je mlada novosađanka rođena 24.04.1986. godine. Po zanimanju je profesorka engleskog jezika. Za sebe kaže da je iskrena, spontana, da uživa u muzici. Ukoliko ne pobedi u finalu nastaviće da se bavi muzikom, a želja joj je da jedan dan bude kao Ivana Peters iz Negativa.

Ana obožava da peva, jednom rečju briljira u ovoj muzičkoj sagi svog života, pokušavajući da nađe svoje mesto pod suncem i vine se među zvezde.



Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>