Region

Svet

Anabela Bukva: U trenutku sam ostala bez duše

Anabela Bukva i dalje je intresantna medijima zbog svog burnog života. U emisiji "Ekskluziv" pevačica je otkrila zašto je raskinula vezu sa Sašom Nedeljkovićem, pa se posle nekoliko nedelja pomirila, kao i u kakvom je odnosu sa bivšim suprugom Gagijem Đoganijem sa kojim su je mediji često spajali i razdvajali.

Anabela Bukva: U trenutku sam ostala bez duše



"Ljudi se sastaju, pa se opet rastaju, pa opet sastaju... Ništa tu nema senzacionalno. Svaki par ima turbulencije u vezi, a ja bih to nazvala iskušenjima" - rekla je Anabela i dodala da joj najteže pada održavanje veze na daljinu: "Problem mi je jer bi nekada jedan dodir sve rešio".

O pomirenju sa bivšim suprugom i ne razmišlja: "Kada se na momenat spojimo kao "Fanki dži", sve to prija, ali samo na trenutak, jer shvatiš da si krenuo dalje, da imaš drugačije ciljeve i planove" - kaže Anabela koja se osvrnula i na nedavnu Gagijevu izjavu kako "od kako nismo zajedno, njoj fali noga a meni ruka".

"Nisam razumela šta je time hteo da kaže. Mislim da sam nikad kompletnija. Možda sam na trenutak ostala bez duše, ali kad malo bolje razmislim, to i nije toliko loše".
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

anabela

Povezane vesti:


>