Region

Svet

Đole Đogani: Anabela hoće reklamu!

U ponedeljak uveče, imanje u Lisovićima su posetili Ceca, Anabela i Ogi Radivojević, što je prouzrokovalo da se Gagi Djogani slomi pod emocijama nakon susreta sa bivšom suprugom. Medjutim, njegov brat Djole kaže da su ispred malog ekrana su plakale i njegova majka i sestra.

Đole Đogani: Anabela hoće reklamu!



"Gledali smo tu žurku, naša majka i sestra su plakale, grcale pored televizora. Vesna nije mogla celu noć da zaspi koliko se potresla - priča Đole Đogani.

"Gagi je pokazao da je emotivna, iskrena, dobra osoba, ali i da još voli svoju bivšu ženu. Na početku programa bio je pogubljen, znam da je ušao na farmu kako bi jednim delom zaboravio na Anabelu, razvod i probleme. On ne ume da sakrije emocije, čak se otkako se oženio Anabelom ni sa mnom ne savetuje, sve sam rešava. Pati za njihovim životom, sve mu to nedostaje. Danas imaš ženu, decu, živiš s njima, sutra nemaš ništa, nije to lako - kaže stariji Đogani, na kome se vidi da mu smeta takvo Anabelino ponašanje.

"Gagi se Anabeli čak i preko razglasa zahvalio što je došla, zamolio je za ples, a ona nije mogla ni tri minuta, koliko traje pesma, da ga ispoštuje, već je sve vreme koketirala s kamerom i slala poljupce Mladenu. Posle se branila da šalje poljupce ćerkici, koja u to vreme inače spava. Anabela se sredila do jaja i otišla da se prikaže kao riba, naravno, zarad lične promocije. Otišla je da isprovocira, a ne da bi Gagiju pružila podršku.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>