Region

Svet

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić čekaju devojčicu

Popularni estradni par Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić čekaju ćerku. Ime njihove naslednice još se ne zna, ali novopečeni supružnici kažu da je u opciji pet imena, te da će izabrati ono koje joj bude najbolje pristajalo. Mada je u šestom mesecu trudnoće, pop pevačica ovih dana dobija komplimente da nikada nije lepše izgledala kao sada u blagoslovenom stanju, te da bi bilo super da stalno bude trudna.

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić čekaju devojčicu



“ Osećam se lepo iznutra, pa možda je to razlog što pozitivno zračim na okolinu”, kaže Jelena Tomašević. “ Čini mi se da bih mogla uvek da budem trudna. Ništa mi nije teško. Budući da nosim ćerkicu, Iva i ja počeli smo da smišljamo imena. Izabrali smo pet, a kada budemo videli našu princezicu, daćemo joj ono ime koje joj pristaje. Porodiću se prirodnim putem, jer sam čula da je tako zdravije za bebu”.

Pevačica ističe da su ona i Ivan tajili pomirenje da bi sačuvali vezu od javnosti i u miru doneli odluke o sklapanju braka i proširenju porodice. Popularni par bio je prezadovoljan kada je dobio blagoslov od preosvećenog vladike žičkog Hrizostoma da krajem avgusta dođe u Crkvu Svete trojice u Gornjem Milanovcu, kako bi obavili crkveno venčanje. " Venčanju su prisustvovali samo naše porodice i kumovi, ali se na kraju ono pretvorilo u pravi gradski događaj dana, pa je dvorište crkve bilo prepuno Gornjomilanovčana. Zato je svadbeno veselje bilo u užem krugu prijatelja i rodbine, pa smo mogli opušteno da se veselimo uz pesme kolega Sergeja Ćetkovića, Željka Joksimovića, Saše Kovačevića, pa i uz moje".

Mada je planirala da stupi u brak posle tridesete godine, pevačica kaže da ju je ljubav naterala da promeni planove.

"Brak mi je ispunio život i svakodnevicu, a mogu misliti koliko će biti čaroban bebin dolazak na svet. Oduvek sam bila za brak i porodicu, ali nisam mogla da pretpostavim da je zajednica toliko lepa. Imam malo bračnog iskustva, tako da nije podobno da pričam o tome, ali moj i Ivanov zajednički život od nekoliko meseci je prelep", kazala je pevačica u razgovoru za "Novosti"  demantujući da je ljubomorna na popularnost svog supruga kod pripadnica lepšeg pola. " Ivan je nežan, pažljiv i posvećen muž. Verujemo jedno drugom, tako da su priče o mojoj ljubomori želja pojedinaca da odreagujemo na tračeve, ali nikada nisu uspeli i neće uspeti da nas isprovociraju. Naša ljubav je jača od svega."



Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>