Region

Svet

Romana: Minuti su me delili od nesreće

Romana Panić je nedavno imala veoma loše iskustvo. Samo uz božju pomoć i pomoć dobrih ljudi, uspela je da izvuče živu glavu.

Romana: Minuti su me delili od nesreće




U nedavnoj izjavi koju je dala za štampano izdanje Skandala, Romana Panić je podelila svoje negativno iskustvo, i ispričala koliko je imala sreće. Naime, prošle nedelje sela je za volan svog džipa i krenula u vožnju, bezbrižno, ne razmišljajući da bi to moglo da bude kobno po nju.

Zatim, dok je vozila autoputem, primetila je da sa njenim vozilom nešto nije u redu. Otišla je kod majstora, koji joj je rekao da su joj tri šrafa odvijena. Majstor je konstatovao da je imala sreće i da je došla na vreme, jer bi, da je nastavila sa vožnjom, točak otpao.

Romana Panić je i sama potvrdila ove navode:

"Istina je. Moglo je svašta da se desi, ali uz božju sreću i pomoć dobrih ljudi nesreća je izbegnuta", kaže Romana za S media portal i nastavlja:

"Odvezla sam kola kod majstora koji je rekao da je točak olabavljen jer je neko pokušao da skine tri šrafa. Dodao je i da sam na vreme došla, jer da sam sačekala još koji minut, točak bi otpao".

Na pitanje da li joj sve to izgleda sumnjivo i da li misli da je neko pokušao da joj smesti, pevačica odgovara:

"Taj dan kada sam na svu sreću prošla nepovređeno, razmišljala sam i o tome. Ali rekla sam sebi: "Ne budi paranoična", jer ne znam zašto bi iko tako nešto meni uradio. Ta misao o "teoriji zavere" me je brzo prošla".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>