Region

Svet

Boki Milošević: Grand je pun poltrona i poslušnika

Jedan od najpoznatijih domaćih klarinetista Boki Milošević napustio je muzičku postavu "Granda".  Prema njegovim rečima Grand je pun poltrona i onih koji bi po svaku cenu da budu na televiziji.

Boki Milošević: Grand je pun poltrona i poslušnika



"Kao i u životu, i u "Grandu“ ima poslušnika i poltrona, onih koji su zaboravljeni na estradi, pa bi sve učinili da budu na televiziji. Želim da budem u emisijama koje su muzičke i u kojima će pevači da pevaju, a ne da pričaju viceve i svakakve gluposti kao u "Grandovim“ - izjavio je Boki i dodao:

"Do sada mi je odgovaralo da budem deo "Grandovih“ emisija, ali sada više ne pronalazim sebe u svemu tome. Od sada ću biti solista, nastupaću na koncertima širom Srbije i pojavljivaću se u muzičkim programima na svim televizijama osim na Pinku, odnosno u "Grandu“.

Sa druge strane Saša Popović ima samo reči hvale za klarinetistu: "Sa Bokijem Miloševićem sam sarađivao punih 13 godina i imam samo reči hvale kad je reč o njemu kao čoveku i muzičaru. Vrstan umetnik, veliki profesionalac i sjajan čovek" - izjavio je Popović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>