Region

Svet

Bora Đorđević ponovo polomio ruku

Bora Đorđević već neko vreme nije polomio ni jednu kost, pa je izgleda rešio da treba da poradi na tome. Nastupajući na koncertu u Aleksandrovcu, tokom energičnog skakanja na bini, pao je i polomio levu podlakticu. Koncert je kao pravi provesionalac održao do kraja.

Bora Đorđević ponovo polomio ruku



"Navikao sam na lomove, imam veoma krte kosti i do sada sam sedam puta nosio gips. Prema prvim procenama lekara, ovog puta ću gips nositi 40 dana" kaže Bora Đorđević i nastavlja sa opisom nezgode.

"Prve tri pesme su prošle u najboljem redu. Kad sam čuo uvodne taktove četvrte, „Jedino moje“, podivljao sam na bini više nego obično. Dok sam tako skakao, okliznuo sam se i pao. Osetio sam tupi bol u levoj podlaktici i odmah sam znao da mi je u najboljem slučaju naprsla kost. Koncert sam nastavio, praveći se da je sve u redu. Sve vreme sam radio prstima, kako bih kada izađemo na prvi bis odsvirao svoje dve pesme na gitari."

"Pošto je ruka i dalje bila vruća, uspeo sam uz veliki napor i bol da ih odsviram. Kada smo završili koncert, otišli smo na večeru. Bol je postao nepodnošljiv. Vraćajući se u Beograd, rekao sam menadžeru Ganetu Pecikozi da svratimo u bolnicu u Kruševcu. Tamo su me pregledali, snimili ruku i ustanovili da je došlo do ozbiljne frakture. Pre nego što su mi stavili gips, celo dežurno bolničko osoblje je iskoristilo priliku da se fotografiše sa mnom. Potpisivao sam i autograme.

I pored loma podlaktice, Riblja Čorba će nastaviti sa planiranjem koncertnih nastupa bez otkazivanja. Tokom rehabilitacije mu najviše pomaže 28 godina mlađa supruga Aleksandra, s kojom je u braku skoro dve godine.

"Kao i svi normalni ljudi koji se vole, Aleksandra i ja takođe želimo da dobijemo decu. Ne opterećujemo se time da to mora da se dogodi odmah. Kada se to desi, desiće se. Dotle ćemo uživati u ovome što imamo.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>