Region

Svet

Ksenija Mijatović: Veče u ritmu Magije

Medijska promocija albuma “Magija” pevačice Ksenije Mijatović, uz podršku kompanije FREY WILLE, održana je u četvrtak, 29. septembra, u Event centru “Glamoure” u Zemunu. U prisustvu brojnih predstavnika medija, prijatelja i kolega sa muzičke scene Ksenija je predstavila nekoliko pesama sa novog albuma “Magija”, koji je objavila u saradnji sa diskografskom kućom “City records”.

Ksenija Mijatović: Veče u ritmu Magije



Odabrala je autorsku pesmu “Magija” za naslovnu numeru albuma, a okupljena publika imala je priliku da premijerno vidi atraktivni video spot za pesmu “Pod kožom”.

Ksenija Mijatovic

Za glamurozni pop-rock album, kako Ksenija promoviše “Magiju”, bilo je očekivano da će poželeti i takvu atmosferu na medijskoj prezentaciji. Ritam magičnoj večeri davala je sama pevačica koja je svakog gosta srdačno dočekala, a potom je obradovala sve one koji su se uželeli njenog vokala i godinama, strpljivo čekali da nova životna iskustva dobiju umetnički izraz u novim pesmama. Izmedju ostalih otpevala je “Magiju”, “Za sve ne postoji reč”, i već poznatu “Vraćam ti sve”.

Predstavljajući brojne saradnike koji su radili na albumu, čija je produkcija urađena u inostranstvu, zahvalila se i mnogima za podršku koju je dobijala u procesu stvaranja “Magije”.

Ksenija Mijatovic

U svom prepoznatljivom stilu objasnila je i kako je došlo do saradnje sa renomiranom kućom umetničkog nakita: „Vredelo je godinama čekati momenat kada će se moj put ukrstiti sa kompanijom FREY WILLE, svetski poznatom po izradi umetničkog nakita, koja decenijama podržava umetnost i ne odustaje od filozofije da treba vrednovati požrtvovanost i kreativnost svakog istinskog umetnika. Zar je slučajnost to što sam ja objavila album „Magija“ istovremeno kada je FREY WILLE lansirala kolekciju „Magija”? Ne, za mene to nije slučajnost, već posledica snažne vere da nam život donosi magične trenutke”.

Odlična svirka dobro uvežbanog pratećeg benda i Ksenijin raskošni glas zadržali su goste u pozitivnom raspoloženju, a pevačica je uživala u svojoj magičnoj noći.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>