Region

Svet

Romana: Ljubav mi je trenutno u drugom planu

Pevačica Romana Panić otkrila je u intervjuu za jedne dnevne novine, da je od raskida sa kiparskim advokatom Fotosom Pitađisom muškarce stavila na čekanje, a da joj je trenutno prioritet karijera i promocija novog albuma koji treba da se pojavi na tržištu do kraja nedelje.

Romana: Ljubav mi je trenutno u drugom planu



"Radila sam čitavo leto, pa sam odlučila da pet dana, pre objavljivanja albuma s prijateljima iznajmim jahtu u Crnoj Gori i plovimo po Jadranu! Zaista sam uživala i napunila baterije za nove radne pobede. Sunčala sam se na palubi jahte, a bogami, malo sam se oprobala i u ulozi kapetana lađe. Sada s nestrpljenjem očekujem CD koji će po svemu biti prekretnica u mojoj pevačkoj karijeri! Biće to početak jedne nove ere. Zato sam ljubav stavila u drugi plan. Trenutno sam u fazi da me ozbiljne veze ne zanimaju! Sama sa, bez muškarca, a udvaranja odbijam" - izjavila je Romana i dodala:



"Odlazim u Litvaniju na nekoliko dana, gde ću boraviti kod svoje prijateljice koja krsti dete! To će biti još jedan mali predah pred povratak u Srbiju i početaka kampanje za novi album. Odmah ću raditi set novih fotografija kao i dva spota s kojima ću krenuti da promovišem pesme" - zaključila je pevačica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>