Region

Svet

Sonja Vuksanović: Viktorija je isti Aca

Dok smo bili u Nemačkoj, Aca je prvi aželeo da našu ćerkicu drži u rukama i hrani je. Kada ga vidim sa kolikom pažnjom i ljubavlju to radi, bude mi žao što mu već na početku braka nisam podarila dete

Sonja Vuksanović: Viktorija je isti Aca



Sonja Vuksanović, modna dizajnerka i supruga folk zvezde Ace Lukasa, koja je u petak doputovala posle porođaja iz Nemačke u Srbiju, kaže da njihova ćerka Viktorija liči na popularnog pevača, a u razgovoru za Press ponosna majka priča koliko im je rođenje ćerke promenilo život. Ona otkriva da joj je žao što Lukasu ranije nije podarila dete.

"Dok smo bili u Nemačkoj, Aca je prvi želeo da našu ćerkicu drži u rukama i hrani je. Kada ga vidim sa kolikom pažnjom i ljubavlju to radi, bude mi žao što mu već na početku braka nisam podarila dete" - iskreno priča Sonja, i nastavlja:

"Viktorija više liči na Acu i moju ćerku Sofiju kada je bila mala, nego na mene. Iako mi se to jako sviđa, ipak se potajno nadam da će tokom rasta i razvoja imati i neke moje crte. Pored toga što je ona naša mala živa igračka, Viktorija sa Acom ima neki poseban odnos. Naime, dok ga ona svojom pojavom smiruje, on je jedini koji zna kako da joj pomogne kada je muče grčevi. Nije mu teško da sate provede uz nju, da joj masira stomačić i stopala, niti da je nosi po kući kako bi se smirila" - priča novopečena mama.

Sonja objašnjava zbog čega je odlučila da od samog porođaja ne doji Viktoriju.

"Iako imam dovoljno mleka, rešila sam da ne dojim bebu, možda će mi neko na tome zameriti, ali živimo u 21. veku i sigurna sam da je mleko koje joj kupujem hranljivije i bogatije vitaminima. Pre nego što sam se odlučila na taj korak, posavetovala sam se sa lekarom kome sam objasnila svoje razloge, nakon čega me je on, zajedno sa suprugom, potpuno podržao" - ističe Vuksanovićka.

Otkako su se prošle nedelje vratili u našu prestonicu, Lukasova kuća je puna gostiju koji svakodnevno dolaze da vide bebu.

"Dok smo bili u Nemačkoj, prijatelji, rodbina i Acina deca jedva su čekali da dođemo u Srbiju da vide dete. Pored toga što se moja Sofija ne odvaja od sestre, presvlači je, hrani je i non-stop joj peva pesmice, Lukasova deca takođe uživaju u svojoj sestrici. Mislila sam da će je svi u jednom trenutku udaviti, koliko je ljube i grle i koliko žele da se igraju sa njom" - dodaje ona.

Sonja kaže da je rođenje zajedničkog deteta još više učvrstilo njen i Lukasov odnos.

"Od početka naše veze nas dvoje smo imali osećaj da nas povezuje jaka ljubav. Početkom septembra dobili smo dokaz za to, a sada u toj maloj igrački uživamo oboje, posebno kada uveče oboje legnemo u bračni krevet, a ona se pomera pored nas. Ne mogu da vam opišem kakav je to osećaj kada se na jednom mestu nalaze bića koje volim najviše na svetu" - zadovoljno kaže ponosna majka i supruga.

Budući da Lukas priprema spektakularni koncert 3. novembra u Areni, njegova supruga kaže da će prisustvovati koncertu, ali ove godine neće učestvovati u organizaciji.

"Moj suprug ima veliki tim ljudi koji radi za njega, pa ću mu ja ove godine pomoći samo svojim idejama. Jedva čekam njegov koncert i da mu na najlepši način čestitam rođendan" - zaključuje dizajnerka.

Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>