Region

Svet

Boki 13 u dugovima do guše

Od kada mu je makedonska policija oduzela pasoš, voditelj Boki 13 prinuđen je da ostane u Skoplju.

Boki 13 u dugovima do guše



"Policija je postupila po nalogu koji je dobila od suda. Ne znamo zašto je pomenutoj osobi zatraženo zadržavanje putne isprave, niti kakav se postupak vodi protiv njega".

Koji je pravi razlog niko ne može da potvrdi, ali se spekuliše da makedonski voditelj duguje veliki novac, koji Makedonija potražuje od njega.

Kako se priča Bojan je i u Srbiji ostao dužan velikom broju ljudi, koji se plaše da nikada neće videti svoj novac.

"Sa dotičnom osobom sam sarađivao otkad je došao u Srbiju. Prvih nekoliko puta mi je platio frizerske usluge, a potom je počeo da odlaže. Uz to se ponašao veoma bahato, tako da smo na moju inicijativu prekinuli saradnju. Ostao mi je dužan preko 1.000 evra, naravno nikad se više nije javio. Čak je i mene pitao par puta, da li poznajem neke ljude koji bi mu pozajmili ozbiljnu sumu novca" - rekao je Stevan Radivojević, poznati beogradski frizer.

Međutim, Stevan nije jedini koji je od svog novca digao ruke. Boki je svoje firmirane krpice uzimao na veresiju, ali ni njih nikada nije isplatio.

"Meni je ostao dužan 1.200 evra i tome ima više od godinu dana. Uzeo je nekoliko haljina koje je poklonio Marini Tucaković, jer je hteo da ispadne džek. Rekao mi je: "Maco, za sedam dana ti dajem pare, samo da mi legne uplata od Farme. Nikada se nije javio, a kada smo se slučajno sreli posle toga, osuo je drvlje i kamenje po Željku Mitroviću pošto je on navodno bio kriv za to što nije imao para" - rekla je vlasnica jednog privatnog butika, koja se takođe oprostila od svog novca.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

boki 13

Povezane vesti:


>