Region

Svet

Lepa Lukić žali što nije nazvala Divnu Karleušu!

Pevačica Lepa Lukić za smrt voditeljke Divne Karleuše saznala je od prijatelja iz Makedonije, Bojana Jovanovskog poznatijeg kao Boki 13. Njih troje su svojevremeno bili najbolji prijatelji tokom učešća u rijalitiju "Veliki brat". Lepa Lukić žali što nije nazvala Divnu Karleušu!

Lepa Lukić žali što nije nazvala Divnu Karleušu! Screenshoot/InstagramRadio voditeljka Divna Karleuša preminula je danas u svom stanu u 61. godini, a za to vreme njena naslednica Jelena je bila u Austriji i tragičnu vest saznala je tek po povratku u Srbiju.

Mnoge je ova vest pogodila, a Lepa Lukić je kroz suze poručila:

"Tužne vesti mi je danas javio Boki 13 i mnogo mi je teško. Nisam je dugo videla, znala sam da je žena bolesna i nisam želela da joj smetam i zapitkujem je. Sada mi je žao što je nisam pozvala. Družile smo se u rijalitiju i mnogo smo se lepo slagale. Pokušavam da dobijem njenu porodicu da saznam kada je sahrana ali ne uspevam. Svi su nedostupni, na fiksni se niko javlja. Mnogo mi je žao, ne mogu da se smirim čitav dan. Bila je divna osoba i dobar prijatelj, retko iskrena žena i žena borac."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>