Region

Svet

Boki 13 bičem kažnjavao momke na bini

Kontroverzni makedonski voditelj Boki 13, bio je preksinoć specijalni gost na izboru za mistera Makedonije. Pored toga što je oduševio publiku, ni učesnici izbora mu nisu odoleli.

Boki 13 bičem kažnjavao momke na bini



"Organizatori su mesec dana ranije molili Jovanovskog da bude gost na ovoj velikoj manifestaciji, koja se pri tom održava prvi put posle sedam godina pauze u Skoplju, i na jedvite jade Boki je pristao. S obzirom na to da je veliki profesionalac, insistirao je na originalnom nastupu uz njegovu pesmu „Kaligula“ -rekao je izvor i dodao:

"Boki je imao veoma seksi nastup, tokom kojeg je jahao mistere na bini dok je izvodio svoju pesmu. Na sceni se pojavio na samom kraju, a publika je ugledavši ga počela da vrišti od oduševljenja. Misteri su nekoliko dana pre spektakularne večeri sa Bojanom uvežbavali tačku" .

Tokom cele tačke Boki je u rukama držao bič, kojim je kažnjavao bezobrazne momke na bini.

"Stvarno sam dugo pregovarao s organizatorima izbora za mistera Makedonije o ovom nastupu, ali se nisam pokajao jer su reakcije bile fenomenalne! „Kaligula“ je veliki hit, a mojoj publici je bilo drago što sam baš ja nastupao na ovakvom događaju. Od mene ste i mogli da očekujete nešto drugačije od svega što drugi rade" - rekao je Boki 13.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Boki 13

Povezane vesti:


>