Region

Svet

Milan Mitrović se teturao po bini

Obožavaoci u Velikoj Plani doživeli su veliko rarazočarenje zbog ponašanja mladih Zvezda Granda koji su to veče nastupali u lokalnoj diskoteci. Iako su neki od fanova došli sat vremena pre nastupa, kako bi se fotografisali sa svojim omiljenim pevačima, oni na to nisu obraćali pažnju, već su po ulasku u klub u stilu velikih zvezda odmah potražili konobara.

Milan Mitrović se teturao po bini



"Došla sam na nastup i očekivala sam vrhunsku atmosferu, ali za ovo stvarno nemam reči. To što je gazda lokala njima omogućio da ispijaju pića u neograničenim količinama, nije razlog da se opiju i da se teturaju po bini. Nisu svi, čast izuzecima, ali Milan Mitrović, Dragi Domić i Petar Mitić su stalno cirkali. Nije ulaz bio nešto skup, ali ja sam došla tamo da bih se provela. Kada je na Milana došao red da peva, on je prvo par puta u mikrofon ponovio: „Konobar, gde je konobar?“, vrteći praznu čašu" - rekla je razočarana devojka koja se to veče nalazila u publici.

"Cele večeri sam se držao flaše, ali sa sokom. To je još jedna dezinformacija, te večeri alkohol nisam ni pipnuo" - izjavio je Milan.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>