Region

Svet

Jelena Karleuša dobija lično obezbedjenje u Španiji

Fudbaler Crvene zvezde i suprug pevačice Jelene Karleuše Duško Tošić trebalo bi da do kraja ove nedelje potpiše četvorogodišnji ugovor sa španskim fudbalskim klubom Betis iz Sevilje

Jelena Karleuša dobija lično obezbedjenje u Španiji



Iako visina transfera javnosti nije poznata, klub se potrudio da fudbaleru i njegovoj porodici obezbedi najbolje moguće uslove.

Pevačica će zajedno sa decom i suprugom uživati u ogromnoj vili sa bazenom, kućnoj posluzi, uslugama vozača, uz pratnju ličnog obezbeđenja, koje će 24 časa brinuti o porodici.

Iako Španski mediji već uveliko pišu o dolasku poznatog para Tošić-Karleuša, Jelena nije želela da otkriva detalje o preseljenju u Španiju.

"Dok priča o Španiji i zvanično ne dobije svoju potvrdu, neću davati komentare, ali ću vam potvrditi da su španski mediji veoma upoznati sa mojim i Duškovim likom i delom. Prioritet mi je da budem Duškova podrška i ne želim da skrećem pažnju na sebe. Da se moja publika ne uplaši, ja vredno radim na novom albumu i jesen će biti u znaku mojih novih pesama, spotova i novog imidža. Vrlo verovatna je i moja angažovanost u sferi politike, tako da imam pune ruke posla" - izjavila je Jelena Karleuša.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>