Region

Svet

Duško VB: Svi Horvatovi prijatelji me obožavaju

Iako se rijaliti Veliki brat završio pre nešto više od dva meseca, ukućanin Duško Bogdanović i dalje uživa u velikoj popularnosti. Bivši ukućanin se odmarao sa prijateljima iz rijalitija u Crnoj Gori, objasnio je koliko mu znači prijateljstvo sa Horvatom, koga jedva čeka da udomi u svom domu, kao i zašto njegova supruga Radojka nije bila sa njim na moru.

Duško VB: Svi Horvatovi prijatelji me obožavaju



"Vratio sam se pre nekoliko dana sa mora. Bio sam u Crnoj Gori sa mojim drugarima iz kuće. Hori, Sara, Nikola, Lester i ja smo se odlično proveli" – izjavio je Dule i dodao:

"Svi su nas zaustavljali da se slikaju sa nama. Moji drugari su me vodili i po diskotekama gde sam se super provodio, malo smo se i odmarali, ali sam se trudio da ih pratim u stopu iako sam ja stariji čovek."

Duško nije imao priliku da često letuje negde, ali je bio presrećan zato što je celo leto proveo sa svojim najboljim prijateljem iz kuće Horvatom.

"Hori je moj najbolji prijatelj iz kuće. Ne znam kako bih sve ono u kući izdražao da nije bilo njega da mi pomogne. Bio sam presrećan kada me je zvao da idem sa njima na odmor. Pozvao sam njega i Saru da dođu kod mene i rekli su mi da će me obavezno posetiti u septembru kada odmori prođu. Jedva čekam kada ću da ih ugostim, posebno Soraju koja je moja miljenica."

Dule kaže i da njegova supruga Radijka nije mogla sa njim da pođe na more, jer je imala puno obaveza oko kuće.

"Nije Radojka išla sa mnom, morao je neko da ostane kući da čuva krave."

Za bivšeg ukućanina provod još uvek nije gotov, jer je pre nekoliko dana dobio poziv od Horvata da dođe na žurku, koju organizuju svi bivši učesnici Velikog brata.

"Moja ćerka se čula sa Horijem. Rekao joj je da će organizovati feštu i da će doći svi ukućani"– uzbuđeno je rekao dule i dodao:

"Želim da idem tamo jer me svi njegovi prijatelji i poznanici obožavaju i bilo bi mi zadovoljstvo da ih sve upoznam."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>