Region

Svet

Marko Miljković je zadržan u pritvoru. Kakva kazna sledi!

Sinoć, 13. maja, policija na Novom Beogradu je uhapsila Marka Miljkovića po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva i odredila mu zadržavanje do 48 sati. Evo kolika kazna mu sledi.

Marko Miljković je zadržan u pritvoru. Kakva kazna sledi! Foto: Printscreen Youtube/Estrada iz drugog ugla




Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju M.M. (rodjen 1983. godine) zbog krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i miru. Okrivljeni je, pod dejstvom alkohola, prvo narušavao javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, nakon čega je u prostorijama PS Novi Beograd okrivljeni pretio policijskim službenicima i vredjao ih, oglušavajući se o njihove naredbe, nakon čega je pokušao fizički da nasrne na policijskog službenika. Okrivljenog će javni tužilac saslušati dana 15.05.2024. godine- kažu iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.


Telegraf saznaje da se radi o potencijalnoj kazni od 6 meseci do dve godine zatvora za Marka Miljkovića, a krivično delo je "Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti".










Da se to nije desilo ne bi se ni razmišljalo o zatvoru, jer je remećenje javnog reda i mira prekršaj, nije krivično delo, i on će za to sigurno dobiti određenu novčanu kaznu. Međutim, napad na službeno lice je nešto sasvim drugo i ima razloga da bude zabrinut - kaže izvor Telegrafa.




Kod Marka Miljkovića olakšavajuća okolnost je to što nije ranije osuđivan:


"Ukoliko nije ranije osuđivan izvesno je da će izbeći kaznu zatvora, ali to je sve do sudije, ništa nije sigurno." - dodaje izvor.




 



Evo šta je komšija rekao o događaju od noćas:

"Ništa se strašno nije dogodilo, sem njegovih performansa, ali meni je to normalno. Firma koja je radila zgradu napravila je propust, kad su ograde montirali, nisu dobro ofarbali, pa je to počelo da se ljušti, pa su sada oni krenuli u akciju da to popravljaju, da sređuju od stana do stana. Bili su juče sa ove strane, a jutros su došli kod nas u stan. Ja nisam bio kod kuće, imao sam obaveze i dobro je što nisam bio. To je sat vremena posla, a on je onda došao na vrata, onako agresivno, da pita šta se to radi, onako bahato, valjda to tako ide.


Policija ga je opomenula, spominje neke pomije, ali mi nismo krivi, to je investitor došao da sanira propuste. Meni je sve ovo neprijatno. Zdravo zdravo je moj odnos sa njima. Vidite ovu klimu što su izbacili kod njih, kod nas je sve uredno. On se tada napravio pametan da naruži zgradu, zvata je inspekcija." - ispričao je komšija prošle noći i dodao da mu je žena u petom mesecu trudnoće i da je pretepela stres.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>