Region

Svet

Humanitarni Pop-Rock koncert: Hajde životu da damo smisao (Video)

Humanitarni koncert pod nazivom "Hajde životu da damo smisao" održaće se u Prijedoru 25.08.2011. Tim povodom okupiće se najveće muzičke zvezde sa naše Pop i Rock scene, a među njima su: Zorana Pavić, Boris Režak i Nikola Radojlović.

Humanitarni Pop-Rock koncert: Hajde životu da damo smisao (Video)



"Ideja je da se kroz seriju humanitarnih koncerata širom naše zemlje, skrene pažnja na sve više nasilja oko nas, moral i etiku ostalih u XX veku, izgubljenom drugarstvu...

"Sredstvima sakupljenim od karata i sms poruka želimo da pomognemo onima kojima je finansijska pomoć neophodna, u gradu gde se budemo nalazili i da se neafirmisani bendovi iz Pop i Rock muzike približe javnosti.Održali smo koncert u Prokuplju i pomogli jednoj slepoj devojčici, kupili smo joj UNREADER SOFTVER Program za kompjuter. Takođe pomažemo Udruženju Bebe2 i Mihajlu Pukiću." - izjavio je Miloš Ilić, koji je ujedno i idejni tvorac ove akcije.

Pogledajte spot za pesmu u kojoj su učestvovale najveće zvezde domaće Popp i Rock scene: Aleksa Jelić, Bora Đorđjević, Milan Delčić, Inspektor Blaža, Ljuba Ninković, Boda Ninković, Marija Mihajlović, Zorana Pavić i Dečiji hor " Horislavci ".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>