Film

Tvoje lice zvuci poznato

Vesti

redosled nastupa najnovije vesti - strana 11

Dino Merlin nastupa u Novom Bečeju?

Dino Merlin nastupa u Novom Bečeju?

Domaćini Velikogospojinskih dana u Novom Bečeju, najmasovnije turističke manifestacije u Vojvodini nakon "Egzita" istrajni su u nameri da sarajevski muzičar, Dino Merlin, nastupi krajem avgusta. Novobečejci kažu da kej kraj Tise može da primi toliko ljudi da se Beogradska arena napuni nekoliko puta, tako da će svi koji budu želeli moći da čuju Merlina uživo, i to besplatno. Direktor Velikogospojinskih dana Saša Šućurović potvrdio je za domaće medije  da su pregovori u toku.

Pročitaj više

Parni valjak u Beogradu nastupa bez struje

Parni valjak u Beogradu nastupa bez struje

Zagrebačka rok grupa “Parni valjak” održaće 8. i 9. marta koncerte u Sava centru, najavila je danas produkcijska kuća “Executive Pro”. Posle šest velikih koncerata u Srbiji, bend je izrazio želju da se u Beograd vrati sa potpuno drugačijim nastupom u intimnijem prostoru sa repertoarom pesama koje bolje zvuče “bez struje”.

Pročitaj više

Romana ostala bez novogodišnjeg nastupa

Romana ostala bez novogodišnjeg nastupa

Romana Panić je posle pet godina diskografskog posta objavila novi CD pod nazivom „Krećem“ koji je proizišao iz naslova jedne od pesama “Krećem od nule”. Romana baš ne kreće od nule, ali ovo je svakako jedan njen novi početak, sa novim imidžom, drugačijim pristupom nastupima, unapređenom produkcijom…

Pročitaj više

>