Region

Svet

Ekskluzivno: Cecin intervju odmah nakon nastupa u diskoteci Face u Švajcarskoj (Video)

Saša Matejić - menadžer i suvlasnik Face Club-a - @sasamatejic - dočekao je ispred  kluba Cecu Ražnatović - @CRaznatovic - gde je Ceca Nacionale održala dva nezaboravna koncerta.

Ekskluzivno: Cecin intervju odmah nakon nastupa u diskoteci Face u Švajcarskoj (Video)



Kako je bilo na koncertima Cece Ražnatović prikazali smo u ranijim izveštajima, a sada pogledajte ekskluzivni video koji prati Cecu od njenog sletanja na aerodrom do kraja njenog boravka u Švajcarskoj. Ovde možete videti šta je Svetlana Ceca Raznatović rekla Saši Matejiću, menadžeru I suvlasniku kluba FACE u Cirihu.



U telefonskom intervjuu Saša Matejić nam je rekao:

"Ovim putem bih se još jednom zahvalio Svetlani Ceci Ražnatović na sjajnim nastupima obe večeri pred punim FACE CLUB-om, zahvalio bih se njenom bendu i njenom menadžmentu sa kojim je bilo lepo i lako sarađivati", kaže Matejić i dodaje:

"Takođe koristim priliku da se zahvalim i svim svojim partnerima FACE CLUB-a na sjajnom dočeku i organizaciji nastupa Svetlane Cece Ražnatović. Posebno smo ponosni na "dream tim" (osoblje) celokupnog FACE CLUB-a, koje je u oba dana pokazalo spremnost da, bez obzira na pun klub, odradi i najteže delove posla profesionalno i sa osmehom”, završava priču za naš portal menadžer i suvlasnik Face Club-a Saša Matejić.

Autor: S.P.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>