Region

Svet

Uz Miroslava Ilića se veselili i pankeri

Na gala priredbi "Pobedili su - zaslužili su" sinoć su u Guči nastupili najbolji orkestri proteklih godina, a nakon njih legenda narodne muzike - Miroslav Ilić. Izlazak na scenu Dejana Petrovića i njegovog "Big Benda", publika je dočekala k'o zapeta puška, jer je sa plesom počela već po izlasku iz vozila.

Uz Miroslava Ilića se veselili i pankeri



U Dejanovom izvođenju i rok standardi i teški narodnjaci zvuče savršeno, što je dokazao miksom pesme "Sex bomb", Toma Džonsa i srpske izvorne "Tri livade, nigde nema 'lada". Uz orkestar "Bakija Bakić" pod upravom Ekrema Mamutovića iz Vranja publika je zaigrala užičko kolo, a orkestar Dragana Ignjića toliko je zagrejao prisutne, da su uprkos prohladnoj večeri počeli da se svlače.

Nakon nekoliko minuta skandiranja "Mi-ro-sla-ve", Ilić je izašao na scenu u pratnji orkestra Miše Mijatovića i zapevao "Pesmu o pesmama" u čijim stihovima su nabrojani svi njegovi hitovi.

U masi se našla i grupica pankera u vojničkim čizmama i sa čiroki frizurama. "Slušaj, ja jesam panker, ali Miroslav je legenda. Ne mogu da smislim ovu seljanu koju pevaju ostali narodnjaci... oni su džiberi, a Miroslav je gospodin, pravi gospodin.", rekao je Srđan iz Beograda, a zatim zapevao "Svakom svoje selo najtoplije prija, a selo je moje cela Šumadija".

Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>