Region

Svet

Nikola Kitanović: Luisu niko nije želeo da pomogne

Klavijaturista tragično nastradalog pevača Ljubiše Stojanovića Luisa Nikola Kitanovića, kaže da je do nesreće došlo tako što ih je neko kolima udario otpozadi i dodaje da na mestu nesreće niko nije želeo da im pomogne.

Nikola Kitanović: Luisu niko nije želeo da pomogne



“ Levom rukom držao sam Luisa ispod glave, a desnom umivao i sve vreme ponavljao: 'Šta se desilo?', jer je u tom trenutku jedino Luis to znao. Do odgovora nisam došao. Konstantno je govorio da teško diše i da nema vazduha, kao gramofonska ploča koja preskače sve tiše i tiše, dok se nije u potpunosti ugasio“, kaže Nikola i naglašava da niko nije želeo da im pomogne.

"Niko nije stao dok nije došla policija i zaustavila saobraćaj. Neverovatno, svi uspore, pogledaju... Prišla je samo jedna žena, medicinski radnik. Na kolenima sam je molio da mu pomogne, ali nije smela. Takvi su propisi, ne sme da dira povređenog dok ne stigne hitna pomoć. Uspeo sam da je namolim da mu opipa puls. Bio je vrlo slab. Posle nekoliko minuta, proverila je ponovo...Pulsa više nije bilo. Kad se vratila, samo me je pogledala i rekla:

"Dečko, pomiri se sa istinom'“. Kad je pevač seo za volan, svi su zaspali, a Nikolu je probudio udarac u zadnji deo njihovog automobila. “Uveren sam da je neko udario u nas i zaneo nas, a mi skrenuli i udarili u tog Mađara “ - kaže Kitanović.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

luis

Povezane vesti:


>