Region

Svet

Hasan Dudić završio na VMA

Svakodnevni stresovi i nerviranja mogli su pre nešto više od dve nedelje doći glavepoznatom muzičaru Hasanu Dudiću, koji je hitno hospitalizovan na Vojno-medicinskoj akademiji!

Hasan Dudić završio na VMA



Naime, nekadašnji bokser je sredinom jula osetio kočenje lica, pa je pomoć zatražio kod lekara koji ga je hitno prebacio na VMA zbog sumnje da je u pitanju moždani udar.

"Hasan je u poslednje vreme imao dosta problema s bivšom ženom Draganom, koja mu je odnela sve vredne stvari iz kuće u Šapcu koju već neko vreme želi da proda. Iako je mislio da će to sve ići brzo, ponude koje je dobijao su za njega bile mizerne, pa se
tu dodatno živcirao. Hvala bogu, pa je na vreme reagovao i otišao kod lekara koji ga je hitno hospitalizovao. Sin Miki i bivša supruga Zlata Petrović ga svaki dan obilaze, donose mu hranu, baš paze na njega" - priča izvor.

"Uh, dobro je sad kako je bilo. Polako se oporavljam, ide nabolje. Sin i Zlata me obilaze. Dugujem im veliku zahvalnost kao i zdravstvenom osoblju s VMA. Definitivno ću morati više da se pazim sad. Znate kako kažu, šta vas ne ubije, ojača vas" - rekao je Hasan.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>