Region

Svet

Luisova supruga u poslednjem trenutku odustala od puta

Pokojni pevač Ljubiša Stojanović Luis dan pred put insistirao je na tome da i njegova supruga Silvana krene sa njim na put. Međutim, ona je u poslednjem trenutku odustala od toga.

Luisova supruga u poslednjem trenutku odustala od puta



"Pred polazak na put, Luis je pitao Silvanu da pođu zajedno na njegov nastup. Planirao je da se u povratku zadrže malo u austrijskoj prestonici i slobodno vreme iskoriste da se posvete jedno drugom, pošto je u poslednje vreme mnogo radio i retko su se viđali. Zamolio ju je da mu se pridruži, ali Silvana se tih dana nije osećala dobro, pa mu je rekla da joj je naporno da prelazi toliki put. Tada se Luis spakovao i bez nje krenuo put Beča" - kaže izvor blizak Luisovoj porodici i dodaje:

"Posle nastupa u Beču, Luis je sa muzičarima krenuo u Beograd i pozvao je Silvanu da joj kaže da je sve u redu i da će do ujutru stići kući. Sledeće što je čula bile su vesti o tragediji. Sada joj stalno kroz glavu prolazi taj njegov poziv da mu se pridruži na putovanju" – zaključuje izvor.

Silvana sa tugom u glasu objašnjava, da od kada je čula za suprugovu smrt razmišlja šta bi se dogodilo da je prihvatila njegov poziv za put.

" Već danima razmišljam o tome šta bi bilo da smo zajedno krenuli na njegovo poslednje putovanje. Milion pitanja mi se vrzma po glavi… Možda bih insistirala da vozim, pa se sve ovo ne bi dogodilo, a možda bi nam deca sada bili siročići… Ne smem o tome ni da razmišljam, mnogo mi je teško, razumite me" - kaže Silvana.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

luis

Povezane vesti:


>