Region

Svet

Naše pevačice između varjače i mikrofona

Iako su se do pre par godine hvalile kako su vrsne domaćice, neke domaćice su naprasno zaćutale o svojim kulinarskim sposobnostima. Izgleda da su dobro razmislile i shvatile da je u današnje vreme mnogo bolje važiti za dobru ribu nego domaćicu.

Naše pevačice između varjače i mikrofona



Na početku svoje karijere, Stoja se hvalila kako kućne poslove obavlja sa zadovoljstvom i da uživa dok ih obavlja. pričala je i kako zna da veze, hekla, veze, itd. Međutim, od kada je dospela u sm vrh estrade, kućne poslove više ne spominje.

Svojevremeno se i Nada Topčagić se hvalila kako pravi zimnicu, džem, kuva, sprema, ali u poslednje vreme zaćutala je i ona.

Goca Božinovska i dalje sa ponosom priča kako je vrsna domaćica i dodaje da je to ne čini manjom zvezdom.

"Sve te što su zaćutale na temu kućnih poslova, ne znaju šta će od silnih kompleksa. Samo neka budu moderne, ima da crknu od gladi! Ja, brate, kuvam, mesim, čistim, rintam. U mojoj kući uvek ima domaće supe sa knedlama koju sama pravim. Svaki slobodan trenutak koristim da nešto skuvam i spremim deci. Nisam zbog toga manje riba. Sama spremam sva slavlja u kući, rođendane, slavu, sve" - izjavila je Goca Božinovska.

Mlada pevačica Mia Borisavljević spada u uzorne domaćice, ali kako i sama kaže isuviše je lenja za obavljanje kućnih poslova.
 
"U poslednje vreme, sve bolje se snalazim u kućnim poslovima. Izgleda da sam prirodno talentovana! Još kao klinka, umela sam da iznenadim mamu fantastičnim tortama. Ona ode negde, ja dograbim njene recepte i po njima napravim torte, boli glava! Svašta znam, a u poslednje vreme obnavljam znanje tako da izgleda da sam odlična domaćica. Da nisam velika lenština, po tom pitanju, bila bih za primer. Eto, uvek jedno ali devojci sreću kvari" - kaže Mia.

Ni ćerka Šabana Šaulića Ilda ne beži od kućnih poslova, čak kaže da ih obožava.

"Kućne poslove obožavam. Ne znam ni sama u čemu više uživam, da li u kuvanju ili sređivanju kuće. Ma koliko posla da imam u kući, uvek sam željna posla. Čudo jedno, odrasla sam uz dve kućne pomoćnice, pošteđena svega i svačega, ali to u meni nije izazvalo otpor već ljubav prema kućnim poslovima. Sve sama radim i nema toga što ne umem. Nije da sebe reklamiram, ali biću savršena supruga! - izjavila je Ilda,

Ima i onih koji se hvale time što ne znaju ni jaje da isprže, a među njima su Jelena Karleuša, Ceca, Lepa Brena.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>