Region

Svet

Luis umirao sat vremena

Prema pisanju dnevnog "Alo", saobraćajna nesreća u kojoj je u nedelju rano ujutru tragično nastradao pevač Ljubiša Stojanović Luis, mogla je da prođe bez tragičnog ishoda da je hitna pomoć stigla na vreme. Ipak, da li je ova informacija tačna ili ne, iskreno ne znamo, a posle glavnog saopštenja policije znaće se pravi uzrok.

Luis umirao sat vremena



Naime, muzičari koji su se nalazili sa pokojnim pevačem u automobilu pozvali su hitnu pomoć, ali je njima navodno trebalo sat vremena da dođu na mesto nesreće. Kako tvrdi izvor, Luis je u tom trenutku još uvek davao znake života.

"Kako su mi ispričali ljudi bliski muzičarima, kada su se osvestili od prvobitnog šoka, Luisovi saputnici su izašli iz automobila, a onda nadljudskom snagom uspeli da ga izvuku iz olupine. Iako nije bio svestan, Luis je disao u trenutku kada su ga izneli iz smrskanog automobila. Kako kažu, bio je živ još punih sat vremena posle nesreće. Borio se za život svim silama dok su oni pokušavali da dozovu Hitnu pomoć" -kaže jedan od prijatelja muzičara koji su bili u automobilu sa Luisom i dodaje:

"Muzičari Dragan Adamović, Dejan Stanković i Nikola Kitanović sat vremena su se borili za Luisov život, a za to vreme su, kako se priča, više puta zvali Hitnu pomoć da ih požure i naglase kritičnost situacije. Onako povređeni i šokirani, zvali su i tražili pomoć, ali je ona stigla prekasno. Kada su lekari došli, mogli su samo da pregledaju Luisa i da konstatuju smrt. Umro je na rukama svojih saradnika, koji su bili izbezumljeni. Bio je to sigurno najduži sat u njihovim životima" - besnim i tužnim glasom objašnjava izvor.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

luis

Povezane vesti:


>