Region

Svet

Poznati pričaju o Luisovoj pogibiji

Posle saznanja da je njihov dragi i poštpvani kolega Ljubiša Stojanović Luis poginuo, estrada je zanemela. Većina njih je još uvek u šoku i sa nevericom prihvataju činjenicu da njihovog kolege više nema, ali kažu da će zauvek ostati u njihovim srcima i da će kroz pesmu ostati očuvan njegov lik i delo.

Poznati pričaju o Luisovoj pogibiji



"Ne znam šta da kažem, nema sam od bola. On nije bio moj poznanik, već kućni prijatelj. Posećivali smo jedni druge na slavama, a on i Silvana su bili kod Veljka i mene na svadbi! Pevali smo i veselili se, a sada njega nema. Mnogo sam tužna, kao i naše porodice" - izjavila je Seka Aleksić.

Poznatog glumca Aljošu Vučkovića, vest o Luisovoj smrti zadesila je na putu: "Upravo se vraćam sa puta, nisam obavešten šta se desilo, ako je tako, onda mi je žao jako."

Nada Topčagić sa nevericom prihvata činjenicu da je njen kolega i prijatelj Luis tragično nastradao.

"Kuma mi je javila da je moj dragi kolega poginuo. Strašno. U šoku sam... Izgubili smo vrsnog muzičara, još boljeg čoveka... Ne znam za sebe."

Dragica Radosavljević jako je potresena zbog Luisove smrti:

"Veoma sam potresena. Mi smo bili veoma dobri prijatelji i privatno i poslovno. Mnogo mi je žao njegove porodice. Baš sam zatečena, ne mogu da govorim. Rano jutros mi je Bašanović javio... Ma to je stres neviđenih razmera. Znam samo da će on zauvek živeti sa nama kroz njegove divne pesme."

"Veoma veliki gubitak. Bili smo veoma dobri prijatelji, ma to je bio sjajan čovek i sjajan muzičar... Još 1997. godine smo se upoznali. Luis je bio jedan od prvih ljudi koji su pratili moj rad od samog početka" - izjavio je Saša Matić.

Vesna Zmijanac kaže da nije trebalo da seda za volan posle nastupa:
"Album sam radila u njegovom studiju, pre nekoliko dana sam ga videla. Nemam reči. Potpuni šok. On je uvek putovao kući posle nastupa, a to nije trebalo da radi... Nikako nije trebalo."

Dejan Matić: "Veliki profesionalac i čovek koji je voleo svoj posao i muziku, pravi muzikant, kako ja znam da kažem. Imao je energije kao da mu je 20 godina. Skoro smo sedeli zajedno u Banjaluci, pili kafu i tada mi je rekao da bi voleo da mu dođem na slavu i da mu pevam. Katastrofa i tuga velika!"

Goca Božinovska: "Nemam reči. Zatečena sam. Ne mogu da verujem šta se dešava sa našim kolegama. Toliko je bio vredan, radan, a kako je završio... Nemam reči. Čula sam da mnoge kolege otkazuju nastupe za danas, kao da nas je maler poterao... Šta da kažem, mi smo ceo život na točkovima."

"Ne mogu da verujem! Neka počiva u miru! Šok, tuga i neverica. Ja više ne mogu ništa da podnesem! To je sudbina pevača, nosimo glavu u torbi ceo život" - izjavila je vidno potresena Mira Škorić.







Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

luis

Povezane vesti:


>