Region

Svet

Romana Panić: Nisam u svadji sa Željkom Joksimovićem

Romana Panić poslednjih godina uglavnom je bila tema trač rubrika u novinama. Turbulentna veza sa kiparskim advokatom Fotosom Pitađisom je iza nje, a ona priznaje da ne žali što je otvorila dušu za medije, ispričala najpikantnije detalje iz njihove romanse, pa i o njegovoj prevari.

Romana Panić: Nisam u svadji sa Željkom Joksimovićem



“Desila se provokacija. Desilo se da su neki drugi ljudi pričali privatne i intimne stvari, pa sam rekla: Je l' tako?! E pa sad ćete čuti šta je prava istina. Meni je to bilo prvi put da sam se srela s takvim situacijama. U nekima sam se snašla, a u nekima nisam. Možda sam ispala previše otvorena, možda naivna, preiskrena ali nije mi žao zato što sam to ja”, iskrena je objasnila Romana  i na pitanje da li sada žali što je javno pričala o svojoj najdubljoj intimi, kaže:

“Ne, i sutra bih ponovo uradila isto. Sve što radim je iz srca i ne vidim razlog zašto bih žalila za bilo čim. Ipak, smeta mi što je bilo previše priča o mom privatnom životu. Pre svega, tako nisam započela karijeru i nemam nameru da je tako nastavljam. Nekako sam ubačena u tu tabloidnu priču. Mislim da sam uspela da to prevaziđem, da je sklonim sa strane i pesme stavim u prvi plan” - kaže Romana i dodaje da joj ne fali udvarača:

“Njih uvek ima. Sada mi prija status samoće i svu energiju sam usmerila na posao,” kaže Romana i na pitanje kakav je njen odnos sa Željkom Joksimovićem, a kakav sa Jovanom i Leontinom veli: “Mi smo uvek bili dobri prijatelji i saradnici. Družimo se, izlazimo... Bila je neka priča da smo se kao svađali i tada sam prvi put u životu tužila jedan tabloid. Zaista sam doživela stres zbog toga, bilo mi je preko glave laži, pogotovo ako se to odražava na moje prijateljstvo. Niti sam prozivala Željka, niti su takve priče deo mog karaktera i ličnosti. Sada sam svakako bolja sa Jovanom. Leontina je bila uz mene na početku moje karijere, mnogo smo se družile. Nekako nas je život razdvojio, nismo imale iste interesne sfere. Ali, ja sam s njom i danas u korektnim odnosima, iako se ne družimo kao ranije.”

 Iako kaže da ne proziva kolege, nedavno je ipak potkačila Ivanu Selakov. “ Kao što rekoh, nisam u fazonu da nekog prozivam, ali, ako baš insistirate, pa neka bude da sam malo napravila Ivani reklamu. Eto, šta ima veze što sam je spomenula. Od toga se pravi skandal, a zapravo sam je slučajno spomenula, ništa spektakularno”.

Izvor: Vesti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>