Region

Svet

Pevaj da bi se bolje prodala

Pevaj da bi se bolje prodala“ - moto koji važi u Hrvatskoj važi i u Srbiji! Ulazak na estradu garantuje i bolje pozicioniranje u visokim krugovima, u kojima ljudi mogu debelo da plate za društvo zamamnih pevaljki, takozvanih starleta ili manekenki. I mada javne ličnosti negiraju da postoji sličnost između hrvatske i srpske estrade, bar kad je reč o prostituciji, podaci policije kažu - suprotno!

Pevaj da bi se bolje prodala



"Velikom broju pevačica estrada je samo pokriće za posao kojim se zaista bave, a to je prodaja tela. Cilj im je da postanu što popularnije kako bi im skočila cena kod klijenata, a prema našim podacima za noć mogu da zarade i do 3.500 evra. Najčešće u visoke krugove ulaze preko biznismena i drugih uticajnih ljudi. Oni ih prvo predstavljaju kao ljubavnice, promovišu ih kao pevačice ili manekenke i vode na poslovne sastanke na kojima mogu sresti nove klijente. Za uzvrat se od njih očekuje da usluže poslovnog partnera čoveka koji ih je „probio“, da prikupljaju informacije o nekom klijentu, pa čak i da ga snimaju tokom seksa kako bi ga „imao u šaci“ - kaže sagovornik Kurira iz MUP.

Svaki nastup na TV donosi višu cenu, a ako uđe u neki rijaliti, njena cena se višestruko povećava. Da bi održale glamurozni stajling, nijedna estradna ličnost nije htela da potvrdi javnu tajnu.

Sandra Obradović:

Uredno je saslušala pitanje, prekinula vezu i isključila telefon.

Katarina Ostojić Kaja :

"Ne znam ništa o toj pojavi, niti me to zanima. Povraća mi se od svih insinuacija vezanih za mene i tu temu i ne bih ništa više komentarisala."

Vesna da Vinča:

"Zovite modne agencije, pa njih pitajte. Ako bi neka devojka iz naše kompanije bila umešana u takvu priču, ugovor s njom bi odmah bio prekinut, a usledila bi i tužba zbog narušenog ugleda kompanije."

Vesna Vukelić Vendi:

"Čak i da se argumentovano utvrdi ko se prostituiše na estradi, što je nemoguće, ta vrsta prostitucije je paučina, mačji kašalj za moralnu prostituciju koja vlada u društvu."

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

estrada

Povezane vesti:


>